General Stefan Falcoianu, nr. 27, bl. O13, sc.1, ap.1 (langa Scoala 24), Craiova

Servicii

Endodoție

Endodonția este ramura stomatologică care se ocupă de tratamentul canalelor radiculare sau cunoscut de paciețti drept „scos de nerv” și închiderea etanșă a spațiului rezultat prin obturație de canal.

Odontoterapie

Când spunem odontoterapie, în termeni medicali ne referim la acea ramură stomatologică care se ocupă cu prevenirea și tratarea cariilor dentare.

Protetică dentară

Protetica dentară se ocupă cu refacerea sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți care au fost afectați pe o suprafață foarte mare de caria dentară sau au fost pierduți de pe arcadă.

Estetică dentară

În cazul în care zâmbetul tău nu te mai face să te simți încrezător în propria persoană, vei fi bucuros să afli că acum există soluții simple care îți readuc zâmbetul pe buze.

Profilaxie și parodontologie

Profilaxia constă într-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

Terapie laser

Epic Biolase este laserul care a revoluționat stomatologia modernă, crescând precizia intervențiilor dentare, cât și gradul de confort al pacientului. Este laserul numarul 1 în lume.

Investigare DiagnoCam

Aparat pentru diagnosticarea noninvazivă a cariilor în timp real. Imagini de calitatate superioară fără radiații X.

Chirurgie și implantologie dentară

Oferim toată gama de servicii pentru chirurgia orală şi maxilo-facială.

Ortodontie și ortopedie dento-facială

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare cum ar fi îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.

Pedodonție

Specialitate stomatologică ce se adresează copiilor, ocupându-se cu profilaxia și tratamentul dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.