General Stefan Falcoianu, nr. 27, bl. O13, sc.1, ap.1 (langa Scoala 24), Craiova

Investigare DiagnoCam

Ce este DiagnoCam

Aparat pentru diagnosticarea noninvazivă a cariilor în timp real. Imagini de calitatate superioară fără radiații X.

Imaginile KaVo DIAGNOcam vă oferă o mai mare certitudine asupra diagnosticului, datorită calității revoluționare a imaginii. Cu KaVo DIAGNOcam puteți vedea structuri ale dintelui cum ar fi leziunile carioase sau fisurile care sunt practic imposibil de vazut cu alte mijloace de diagnostic.

Mai presus de toate, cu KaVo DIAGNOcam sunt mai usor de văzut cariile proximale și ocluzale. Mai mult, cariile secundare pot fi văzute sub stratul de compozit (până la o anumită profunzime).

Cum este posibil să obții o astfel de imagine fără a folosi raze X? Cuvântul cheie este tehnologia DIFOTI (Digital Imaging Fiberoptic Transillumination).
KaVo DIAGNOcam oferă imagini care sunt obținute complet fără nicio formă de iradiere – prin intermediul unei lumini care este perfect adaptată acestei metode de examinare.

Structura dintelui permite trecerea luminii de la zona de intrare către cameră. Zonele care blochează transmiterea luminii (ex: leziunile carioase) au aspect cât se poate de clar și conturat de o zonă întunecată. O cameră video digitală captează momentul și imaginea devine vizibilă pe ecran.

Avantajele utilizării KaVo DIAGNOcam:

  • identificarea tuturor tipurilor și mărimilor de carii, de la cele incipiente, la cele de la nivelul dentinei
  • nivel 0 de iradiere – se poate face diagnosticare și la femeile însărcinate, la copii, la bolnavii de cancer sau la persoanele imoobilizate.
  • imaginile sunt redate pe monitor în timp real
Tratamente laserLei
Frenectomie300
Reconturare gingivală în scop estetic150 / dinte
Gigivectomie250
Desensibilizare herpes și leziuni aftoase250
Biostimularea vindecării, terapia durerii250 / arcadă
Terapie parodontală (parodontoză)700 / arcadă
Decontaminare bacteriană200
Sterilizare canale radiculare200