Calea București 86, Craiova

Despre noi

Povestea Artsmile

Într-un ambient modern și plăcut, cu o tehnologie de ultimă generaţie și practicând tarife accesibile, oferim pacienţilor o stare de relaxare, încredere, siguranţă și servicii stomatologice complete cuprinzând întreaga gamă de tratamente: terapie dentară, protetică dentară, estetică dentară, endodonţie, odontoterapie, chirurgie şi nu în ultimul rând profilaxia dentară.

Echipa Artsmile este formată din medici stomatologi bine pregătiți, specializaţi și pasionaţi de această meserie. Înființate in martie 2011 în Craiova si octombrie 2012 în com. Goiești, Dolj, scopul și misiunea cabinetelor noastre este păstrarea sau readucerea zâmbetului pe buzele pacientului fără durere și disconfort, oferindu-i încredere în sine printr-un zâmbet frumos si sănătos.

Dorim înlăturarea temerii de dentist printr-o educație corectă legată de igiena orală și depistarea din timp a apariţiei oricărui semn de boală la nivel oro-dentar. Această educație este musai să fie începută de la o vârstă cât mai fragedă. Simplele vizite la dentist vor fi luate ca pe o joacă de copii, iar teama de stomatolog va dispărea dacă acestea sunt făcute pentru prevenție și nu pentru tratare. De asemenea, vizita copilașilor în cabinetul nostru este distractivă, amuzanta și bineînțeles, fără durere. Este chiar răsplătită cu o surpriză.

Ca medici stomatologi pregătirea continuă este esențială pentru a excela în domeniul ales. Să fii în pas cu tot ceea ce este nou in privința tehnicilor cât și a materilelor sau aparaturii, este musai participarea regulată la cursuri si specializări noi. Astfel, știm să alegem cele mai bune materiale, știm cât de utila este o aparatură modernă sau cât de sigur este un tratament prin tehnici moderne. Încercam să acoperim prin perfecționare continuă toate ramurile stomatologiei, însă punând mult mai mult accent pe latura specializării fiecărui medic.

Zâmbetul este apanajul, este graiul, este expresia maternității. 
Honore de Balzac

Echipa de medici

Dr. Anca Elena Băluță

Director Artsmile, Medic Specialist protetică dentară

Sunt medic specialist în protetică dentară, membră a Societății de Stomatologie Estetică din România și a Societății Române de Laseri în Stomatologie. În vederea perfecționării activității pe care o desfășor, particip la numeroase conferințe, simpozioane și cursuri de specialitate cu lectori din țară și străinătate.

Pasionată de tot ceea ce ține de estetica dentară, țin foarte mult la a educa cât mai bine în privința igienei dentare. Oamenilor le este frică de stomatolog pentru că nu știu cum să prevină afecțiunile și ajung la dentist doar atunci când există deja o problemă gravă. De la copii până la adulți, înțelegerea faptului că vizita la stomatolog pentru consultație sau igienizare orală nu înseamnă durere și discomfort lipsește cu desăvârșire din educația noastră. Toate problemele ulterioare apărute din cauza nedesoperirii și netratării la timp ar putea fi prevenite dacă aceste vizite simple la stomatolog nu ar fi amânate.

Sunt răbdătoare și perfecționistă, iar pasiunea pentru stomatologie este alimentată de mulțumirea pacientului la sfârșitul tratamentului. Nu există satisfacție mai mare decât să vezi un om fericit cu un zâmbet larg.

Dr. Marina Purcarea

Medic Specialist Ortodonție

Dr. Stefania Spiridon

Medic Rezident Chirurgie Dento-Alveolara

Noutăți, informații și promoții

Am creat un Blog prin care dorim să împărtășim cu pacienții și persoanele interesate informații utile legate de sănătatea oro-dentară. Pe lângă articole interesante, publicăm și studii de caz în care prezentăm modul cum tratăm diferite afecțiuni în cadrul cabinetului stomatologic ArtSmile.

  • Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a primi informațiile într-un mod interactiv
  • Abonează-te la newsletterul pentru a afla când avem promoții și pentru a primi direct în casuța de email rezumatul conținutului postat în blog.