General Stefan Falcoianu, nr. 27, bl. O13, sc.1, ap.1 (langa Scoala 24), Craiova

NOU! Laserul stomatologic Epic Biolase

Epic Biolase  este laserul care a revolutionat stomatologia moderna, crescand precizia interventiilor dentare, cat si gradul de confort al pacientului. Este  laserul  numarul 1 in lume.

Chirurgia  minim invaziva a tesutului moale, are ca avantaje:
– lipsa anesteziei prin infiltratie
– lipsa sangerarii si a durerii postoperatorii
– timp de lucru scurt
– vindecare rapida

Se pot realiza manopere ca:

– igiena dentara, avand ca scop indepartarea bacteriilor din santul gingival, prevenind inflamatia si boala parodontala
– alungirea estetica a coroanelor dentare
– frenectomii
– gingivectomii
– incizii
– drenaje
– descoperiri de implant
– pulpotomii
– hemostaza

Albirea dentara

Este una din cele mai avansate si eficiente metode de albire dentara profesionala disponibile in prezent!  Cu ajutorul tehnologiei Epic Biolase, poti obtine un zambet mai alb si mai stralucitor in doar 20 de minute.  Printre avantajele albirii cu laser se numara: o singura vizita la cabinet, durata scurta a tratamentului, lipsa sensibilitatii dentare, mentinerea efectului timp indelungat.

Terapia durerii si biostimularea constau in sustinerea tesutului afectat cu energie,  determinand accelerarea vindecarii.

Aplicatii in stomatologie: tratamentul parodontitelor si reatasarea gingivala, vindecarea mai rapida dupa extractie, plasarea implanturilor si recuperarea postoperatorie, vindecarea rapida a leziunilor aftoase, herpetice, xerostomia(uscaciunea gurii), parestezii, candidoza, reducerea durerii musculare si articulare, reducerea hipersensibilitatii dentinare, tratamente ortodontice mai rapide, prin stimularea celulelor osoase.

La Art Smile, tratamente 100% fara durere cu Epic Biolase!

Lasă un comentariu